Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

„O mască complexă numită față omenească”


.


sad piano 6 by unknown on Grooveshark

                Ai observat vreodată, atunci când mergi pe stradă sau ești în locuri publice, unde sunt multi oameni că sunt și multe fețe? Ce înseamnă asta? Înseamnă că toți suntem diferiți, nimeni nu este identic cu nimeni, chiar dacă sunt asemănări destul de mari între 2 sau 3 oameni. Dar nu asta vreau eu să analizez în acest articol. Vreau să vă prezint ceea ce se numește cea mai convingătoare mască posibilă: fața omenească! Privește fețele oamenilor, ce vezi? Da… parcă multă indispunere, supărare, suferință, răutate. Unde s-au dus acele fețe pline de fericire? Totul este pus într-o rutină de asa fel încât nu mai știe nimeni să se bucure, să trăiască. Parcă stresul și banul a luat controlul lumii, internetul este arma supremă al automatizări și  al înlocuirii relațiilor omenești. Oameni, fiind atrași în această capcană a demoralizări, își pierd sentimentele reale, emoțiile și orice fel de relație omenească poate să fie destrămată. Din păcate asta este lumea de astăzi.
 Masca ce spuneam mai înainte, este acea mască care o poartă fiecare om pe fața lui zilnic, este poate un zâmbet fals, o seninătate care nu are rădăcini în inimă. Dar puțini oameni mai sunt care poartă acea mască, majoritatea nu mai au puterea de a ridica masca și să acopere fața lor plină de îngrijorare, suferință, tristețe, melancolie, probleme și stres. Nu vreau să lungesc mult acest articol, dar vreau să vă dau doar un gust din ceea ce văd eu în lumea care mă înconjoară. Pe lângă aceste expresii care ascunde aceea mască, sunt și personalități duble care se ascund sub o mască ca aceasta. Sunt oameni care în fața prietenilor sunt buni, respectuoși și pare că le pasă. Dar ei se folosesc doar de acei prieteni, pentru aș atinge scopurile în viața lor. Poate carieră, poate un scop mai personal. Dar sub acele calități care exprimă în fața oamenilor, ascund multe… nu le pot enumera, pentru că diferă de la om la om. Dar toate aceste, fac pe om să obosească, să sufere  sau să țină tot în el, suferință, probleme și boli de tot felul. Acestea conferă la ce spuneam mai sus, oameni necăjiți și îngrijorați ce umblă ca niște roboței programați să facă aceeași rutină zilnic, și această rutină este de fapt motivul care îi tine legați de acea „mască”.
                Sunt fel și fel de oameni, încearcă să nu fii printre cei care poartă masca aceasta. Fi un om liber, fericit și plin de viață.
                Pentru un articol care te poate încuraja, te provoacă să speri și să crezi în rezolvarea problemelor tale poți accesa acest link:

Your Reply

Walk the words here

Persoane interesate