Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

„All Bad Things Come To An End”


.


Hope by Yiruma on Grooveshark
(Ascultă apăsând butonul de Play)




                Nu te descuraja, nu dispera, tot ce pare a fi rău lucrează de fapt pentru binele nostru! Vă încurajez să nu vă pierdeți speranța dacă sunteți într-o încercare mai grea, aveți o problema sau un necaz care pare ca un cuptor. Dar, totuși nu trebuie să disperați în această situație, gândiți pozitiv, zâmbiți și încercați să fiți indiferenți față de aceea durere. Va trece până la urmă fără să iți dai seama! Fi puternic în sufletul tău și încearcă să te lupți sa fi bine atunci când ți se pare mai greu. Ceea ce astăzi nu te omoară, mâine te va face mai puternic. Întotdeauna va fi o încercare, dar daca tu vrei, poți să treci peste ea fără să rămâi traumatizat! Fi doar încrezător în tine, trebuie să îți dai o șansă la bucurie, libertate si mai ales, la viață! Nu norul este veșnic, ci soarele e acel care rămâne în veșnicie, doar că uneori se ascunde după o ploaie mică sau o furtună mai mare. La fel și noi, avem încercări care poate ne trântesc la pamant, dar vino… Vino să ne ridicăm și să luptăm împreuna pentru a câștiga această lupta cu viața! Nu lăsa disperarea să câștige acest război.
                Dacă vrei să îți iei viața, îți spun un singur lucru: îți dai sufletul diavolului. Atunci când cineva își ia viata, își vinde sufletul diavolului. Vrei să ajungi într-un loc numit: Iad? Știi că acolo vei suferi mai mult? Acolo totul va fi veșnic, de ce să nu te lupți acum cât ai timp și posibilitate să îți schimbi starea? Încearcă, trebuie doar voința! Îți doresc ca toate problemele tale să fie rezolvate chiar din momentul acesta! Dar dacă nu este așa, luptă pentru fericirea ta și a celor care te înconjoară! Îți place să fi egoist? Dacă îți vei pierde viața, știi câtă suferința aduci celor care îi lași în urmă? Nu fi așa, încearcă… încearcă să îți oferi încă o șansă chiar ție! Nu contează ce problemă ai, nu contează cât de greu ți se pare că va trece, oferă-ți șansa sa o rezolvi și să te bucuri! Așa este viața, plină de încercări, dar toate acestea au un scop. Ne fac mai puternici! Oricât de slab ai fi, tot vei deveni mai puternic după ce vei trece peste această încercare! Luptă! Luptă și vei reuși!
                Totul e mai ușor cu un zâmbet! Chiar dacă uneori este unul fals, totuși îți poți convinge sufletul că trebuie să fie bine, că trebuie să zâmbească. Iar după ce faci primi pași, este mai ușor să accepți, să ierți și să lupți. Fi puternic/ă! Vorbesc din propria-mi experientă, am trecut peste destule situații supărătoare, dar să știi… am trecut zâmbind, chiar dacă era cel mai greu lucru care puteam face în momentele acelea, dar am luptat pentru a mai da încă o șansă mie însumi. Și uite, acum sunt aici și îți scriu ție, sper din suflet ca îți dau un sfat bun prin ce am scris. Sper să te fi ajutat!

Your Reply

Walk the words here

Persoane interesate