Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

„Biblia înlocuiește telefonul mobil”


.



Lacrimosa by Mozart on Grooveshark


(Ascultă în timp ce ești pe blog)

Folosirea Bibliei ca și telefonul mobil.
Este posibil acest lucru? Oare cum am putea noi, să folosim Biblia ca și un telefon mobil?
Ce înseamnă a folosi Biblia în asa fel? Înseamnă, să „sunăm”, să citim, să învățăm sau chiar să dam o întâlnire. Să vă explic, noi avem aceasta posibilitate, lux, de a folosi  telefonul mobil  pentru orice eventualitate necesară convorbiri între două persoane, sau urgențe. Tot asa putem folosi și Biblia, când avem nevoie de comunicare, evident între noi personal cu Dumnezeu, putem folosi Biblia ca trimitere, sau să trimitem o cerință prin cea ce am învățat sau citit din ea. Putem îndemna pe alți să o citească „trimițând” mesajul Evangheliei mai departe în lista lungă de oameni vii care ne înconjoară! Putem să ne întâlnim cu Dumnezeu prin rândurile Sfintei Scripturi, care ne fac de cunoscut cât de Mare, puternic și sfânt este Dumnezeul nostru.
Beneficii care poate oferii Biblia față de telefonul mobil.
Biblia oferă beneficii mai mari, mai bune și mai frumoase fața de cel mai nou sau mai tare telefon apărut pe piață. În primul rând un telefon mobil se descarcă, se descarcă bateria, timpul vieții lui și garanția. Spre deosebire cu mobilul, Biblia nu are acest defect, de fapt, ea ne „încarcă” cu învățătură și cu înțelepciune, ea ne prelungește viața pe pământ - poate nu în sensul că ne face să trăim mai mult în ani, ci ne oferă posibilitatea de a trăi mai fericiți sub aripa Sa, ceea ce înseamnă ca ne oferă pace – și ne mai garantează veșnicia în viața de apoi!
Oare ne sună învățăturile Biblice în inimă atât cât ne sună telefonul în buzunar?
                Când și cum învățam noi din Biblie ca să putem în aplicare acele învățături. Trebuie să apreciem că Biblia este cartea cu cea mai multă învățătură pentru sufletul nostru - sau omul interior - ne ajută la momente grele, ceea ce înseamnă că ne dă putere să ne luptăm. Ea ne oferă atâta învățătură care în final e gratis, sau nu, necesită sacrificiul nostru. Să ne oferim timpul, mintea și inima, ca să putem primi acele învățături. Inima noastră este pământul care se „seamănă sămânța” Cuvântului, trebuie să îl curățăm, să îl îngrijim și să îl lucrăm ca sămânța aceea a Cuvântului să încolțească în pământul inimi deja lucrat. Și prin expresia „Oare ne sună învățăturile Biblice în inimă atât cât ne sună telefonul în buzunar”  vreau să spun că la orice solicitare de încercare să ne sune în inimă și în minte învățăturile ca și mobilul în buzunar, atât de tare încât să îl auzim și să le punem în aplicare!
Aceasta este opinia mea despre cum am putea folosii Biblia, atât de mult cât telefonul, Domnul să ne ajute! Fiți binecuvântați și mulțumesc pentru atenția acordată de dumneavoastră.

Your Reply

Walk the words here

Persoane interesate