Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

„Așa știu eu, tu cum crezi?”


.

My God is an awesome God by Michael W. Smith on Grooveshark
Mă gândeam zilele acestea, cum că : uneori cerem putere și înțelepciune, izbăvire de planurile vrășmașului, iertare și binecuvântare din partea Domnului.  Nu este ceva greșit, este ceva chiar foarte bun! Dar mă gândeam adesea, că Dumnezeu a trimis aici pe pământ pe Fiul Său, să moară pentru ale noastre păcate… nu ar trebui de fapt să mulțumim noi mai mult? Nu ar trebui să realizăm de fapt că noi suntem datori Lui, și nu El nouă?
    Este greu să mulțumești în anumite situații, să fi mulțumit când treci prin încercări. Dar nu despre mulțumire vreau să spun aici, vreau să spun despre rugăciunile noastre. Trebuie să știm că avem nevoie de putere în anumite situații ca sa nu ajungem să păcătuim înaintea Domnului, dar pe lângă putere trebuie să așteptăm în tăcere. Domnul răspunde prin „Da”, „Nu încă” , „Am ceva mai bun pentru tine.” Dar ca să putem înțelege aceste răspunsuri avem nevoie de înțelepciune, aceasta putem să o dovedim, dar trebuie să citim Sfânta Scriptură, să învățăm de acolo. Vrem putere să nu cădem în păcat, cerem putere, dar trebuie să avem grijă noi ce facem, să veghem cu înțelepciune care am dovedit prin învățarea Cuvântului Domnului! Mai avem nevoie de sănătate și putere să trecem de necazuri, pentru noi sau cei din jurul nostru. Dumnezeu S-a gândit și la asta. A trimis pe Isus pe pământ pentru păcatele noastre, să moară, dar de atunci El a lucrat și în trupul oamenilor, căci erau vindecați tot felul de bolnavi și oameni cu necazuri mari! Așa că trebuie doar să credem, iar El va lucre la timpul potrivit, ales chiar de El! Pe lângă cereri trebuie să învățăm în rugăciunile noastre să mulțumim mai mult! Că Dumnezeu ne oferă mai mult decât avem nevoie! Se merită ca inima noastră să mulțumească atunci, căci ar trebui să fie mulțumită.
    Eu cred că din acestea, mulțumirea este cel mai important gând care nu trebuie să lipsească de la nici o rugăciune de a noastră!

Your Reply

Walk the words here

Persoane interesate